Hair By Sidor

Kristian Sidor Hasenberg

Mit frisøreventyr startede i 2009 da jeg fik en læreplads ved New Hair i Odense og derfor valgte at rive teltpælene op og rykke til Odense. Efter 4 gode og hårde år fik jeg i 2013 mit svendebrev.

Planen var at rykke tilbage til København men eventyrslysten var ikke forsvundet helt, så planen om København blev sat på midlertidig pause da jeg fik et jobtilbud hos Amdal Frisør i Stavanger i Norge. Planen var at være der i 1 år, men som så mange andre planer blev de ændret til noget bedre og jeg endte med at være i det høje nord i 3 dejlige år.


I sommeren 2016 var det endnu engang tid til at prøve noget nyt, og jeg flyttede tilbage til København da jeg fik et job hos Hox på Østerbro. Der var jeg så i små 4 år inden jeg sprang ud på det helt dybe vand, sagde mit job op og startede op som selvstændig med leje af stol hos Emmel på Østerbro hvor jeg var i 2 år.

Nu er det så blevet tid til lidt fornyelse igen, og derfor er jeg rykket ind på Bredgade hvor jeg satser på at skulle være i lang tid.


Når jeg ikke er i salonen og lave hår bliver en god del af tiden brugt i selskab med gode venner eller familie. At sige min familie eller venner deler alle mine interesser vil være en overdrivelse af dimensioner, de er mildt sagt ret ligeglade med alt der hedder mode.

Ret skal dog være ret, jeg læser troligt Vogue hver måned med sammen entusiasme som de mest troede læser deres hellige skrifter. Jeg samler inspiration op alle steder, når jeg går en tur på strøget, rundt om søerne eller gennemgår diverse modeblade slavisk, hvorefter jeg cherrypicker det jeg synes jeg kan bruge og lader resten være.

Det samme gør sig gældende når jeg har en kunde siddende i stolen. Jeg kan ikke få mig selv til at lave noget hår som jeg ved ikke vil klæde min kunde, jeg er kun interesseret i at sende jer ud af salonen med noget der er lækkert og klæder jer.


Selvom jeg efterhånden har været i branchen en del år tror jeg ikke at jeg er færdig med at udvikle mig som frisør, det tror og håber jeg egentlig aldrig at jeg bliver, og derfor er det også vigtig for mig at fortsætte min faglige udvikling gennem kurser i både ind og udland.

Kurserne tæller indtil videre Wella Balayage Specialist (2020), Wella Balayage Expert (2020), Saco 1 dags seminar - klip og farve (2020), Wella Essential Color program I (2018) og II (2019), Vidal Sassoon ABC Womans cut London (2018), American Crew Method 1 (2017) og Method 2 (2018) Look and Learn opsætning v/Søren Hedegaard (2017) samt MacKinder Hair (2015). Det betyder dog ikke at jeg er færdig med at tage på kurser, og jeg er hele tiden på udkig efter det næste kursus.


Jeg har tidligere deltaget i diverse konkurrencer, med forskellige gode resultater til følge, men har været nødt til at drosle ned på det efter jeg blev færdig med min uddannelse.

At være passioneret konkurrencefrisør er utrolig tidskrævende, så for at jeg fortsat kan yde den service og det niveau jeg gerne vil når I sætter jer i stolen var det nødvendigt at jeg droppede konkurrencerne. Helt død og begravet er de dog ikke, jeg går stadig og overvejer om jeg skal deltage i fotokonkurrencer, og er derfor altid på udkig efter den næste hårmodel.


Jeg ser frem til at se jer i salonen.

Hair By Sidor

Hair By Sidor


CVR 41467207

tlf. 29211985

Bredgade 36

1260 København K

Følg mig